Oct 25, 2024, 1:32 PM

Пряка демокрация (Реплика към премиера) 

  Poetry
54 0 0

Щом „триста келеши тормозят държавата“,

а тя и с един не може да се справи,

тогава какъв проблем има

ние, народът, да засучем ръкави

и с голи ръце да ви ги изловиме-

 

без специални разузнавателни средства,

разпознали ги безпогрешно

                      по самите им псевдоними.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??