Щом „триста келеши тормозят държавата“,
а тя и с един не може да се справи,
тогава какъв проблем има
ние, народът, да засучем ръкави
и с голи ръце да ви ги изловиме-
без специални разузнавателни средства,
разпознали ги безпогрешно
по самите им псевдоними.
© Вълчо Шукерски Все права защищены