Sep 20, 2012, 1:22 AM

Птичка 

  Poetry » Landscape
483 0 1

 

 

 

                                                Птичке малка чуднолика,

                                                твоят глас отгде изблика,

                                                где е сгушена сега

                                                твойта мъничка душа?

                                                И когато пак запееш

                                                ще ми върнеш ли мечтите

                                                да погледам с теб простора

                                                и да литнем към звездите?

© Сара Махова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??