Sep 1, 2007, 8:14 PM

Птиците дали... 

  Poetry
423 0 7
Птици леят звуци в свойта голота,
плахо се оглеждат в очите на света.
Безгрижно ли под Слънцето трептят
или ги кара нещо силно  все да летят!?

Имат ли и те стремеж за щастие вроден
или злощастен им е всеки Божи ден!?
Вярват ли в живота си и неговата правота
или зъзнат тихичко във свойта самота!?

И в птицата, превила се на две дори,
вярвам, пламват мънички искри!
Със счупено крилце и сякаш е без плът,
дано душата й не стене по нелекия й път!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??