1.09.2007 г., 20:14 ч.

Птиците дали... 

  Поезия
420 0 7
Птици леят звуци в свойта голота,
плахо се оглеждат в очите на света.
Безгрижно ли под Слънцето трептят
или ги кара нещо силно  все да летят!?

Имат ли и те стремеж за щастие вроден
или злощастен им е всеки Божи ден!?
Вярват ли в живота си и неговата правота
или зъзнат тихичко във свойта самота!?

И в птицата, превила се на две дори,
вярвам, пламват мънички искри!
Със счупено крилце и сякаш е без плът,
дано душата й не стене по нелекия й път!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??