Apr 11, 2017, 10:36 AM

Пулс 

  Poetry » Love
1040 3 7


Пулс


О, ето, че отново в Любовта горя
и заприличвам на любимия си Феникс.

 

Но тъй пламтящ, изпълнен с чувства, искам да умра.
Със спомена последен, да се понеса във унес...

 

Сред ширните простори,
сред гъстите гори.


Сред неспокойните,

игриво шепнещи вълни.

 

В зеленото поле
или суровата пустиня.


В листенце цвят
или небето синьо.

 

Насред шума на вятъра,
гласа на птичките звънлив,

присядам аз, край синор стар.

 

Навред Живота вплел е, в стих игрив,
Небесният ми Господар...

 

______________

(авторско)

 

© Sarcevoditel Sarcedelitel All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??