Oct 29, 2014, 7:47 AM

Пусни ме! 

  Poetry » Love
610 0 0

Мислите за тебе още ме болят,

а че аз съм още в твоите, направо ме е страх...
Избягах, да съм ти просто приятел не можах.
И че любовта си не можах да преглътна ме е яд...

Някой ден, вероятно ще ме разбереш, любими...
Но за сега на ум само се моля "Прости ми!".
Имаш си друг, сърцето ти пълно е...
Не бих могъл да застана между вас, това за мене престъпно е.

Не ме мрази, да бъда сам остави ме!
От мислите за мен най-сетне отърси се!
Бъди щастлив, вечно това за тебе съм искал...
Просто пусни ме и помни, че до смърт те обичам!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??