Aug 29, 2013, 3:32 PM  

Откровение на Путин към саудитския принц Бандар 

  Poetry » Humour
449 0 1

"Вие за какви се имате, саудитски араби,

ние сме модерно въоръжени, вие - слаби!

А ти просто в Рияд се върни обратно,

кой си, та ни изнудваш, ми е непонятно!*

Ще продължим на Асад да помагаме.

И ние сме сила, няма да се излагаме!"

 

*Принц Бандар заплашил Путин с чеченски тероризъм, ако руснаците не се изтеглят от Сирия, част от чеченците също са под неговото духовно влияние(те са уахабити).

 

https://www.24chasa.bg/Article/2266715

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??