Sep 10, 2011, 12:26 PM

Пълна промяна 

  Poetry » Humour
385 0 2

 

 

 

ПЪЛНА  ПРОМЯНА

 

 

Беше объл,а сега е ръб,

защото влезе в Ю Р Ъ П…

Бяхме в инфлация,

сега сме в дефлация

и криворазбрана демокрация

в родната ни нация…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??