May 7, 2013, 4:46 PM

Пълнолуние 

  Poetry
310 0 0

ПЪЛНОЛУНИЕ

 

Нощта със ефирност ни свети,

облива Земята навън.

Напомня пак меко на всеки,

че вече е време за сън.

 

Луната се къпе в морето,

преди да поеме на път.

Рисува пътека и ето -

отново красив е светът.

 

А после към нас тя се взира,

оглежда световния мрак.

За всеки надежда намира

и влиза в душите ни чак.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??