Apr 2, 2008, 12:57 PM

Първи април 

  Poetry » Love
1110 0 3

На първи април той пред мен коленичи,

подаде ми пръстен и умът ми изключи.

Почувствах се най-щастливата жена,

мечтата ми да бъда булка се сбъдна!!!

Обвих вратa му с нежни ръце,

прошепнах му "мило, обичам те"!

В очите го гледах и ми идеше да заплача

да се събуждам до най-добрия мъж,

от днес за мен бе сериозна задача.

Не мога да опиша мига,

когато мъжът предлага на жена...

Да го усетиш, е чувство прекрасно

и да кажеш "да" ти се струва опасно...

Този първи април вечно ще помня аз,

защото животът ми се промени от раз..

Нещо пречупи моята душа,

когато чух "мило, това беше просто шега".

© Диди Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хахах Смешно е, но за теб сигурно не е било... Интересен стих Интригуващ
  • Страшен обрат в последните няколко реда.
    Ама има и такива шегаджии.
    Поздрави, и нека следващшия път не е на шега.
    Хареса ми стиха ти, Диди.
  • С чувствата шега не бива...
    разбирам болката ти...не тъгувай!
    той не те заслужава.
    Много хубав стих!
    с обич, Диди.
Random works
: ??:??