Jul 16, 2018, 10:17 PM  

Пътепис. Част Втора: "Посока НАПРЕД!" 

  Poetry
332 1 1

Облаци, синьо небе

и цел неочаквана...

Каза мъдреца, че Живота е Път!

 

Да отиваш нанякъде

и да тръпнеш в очакаване

да намериш приятели с теб да вървят!

 

Ще намерим по пътя

тъй желана сполука, и копняното щастие...

Тез които го търсят - ще го доловят.

 

Точно за Тях роди се от чакане

посока - Напред!

Наш е целия Свят!

© Ангел Милев All rights reserved.

Път към снимките на Фото - пътеписа, Част Втора:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1705408702828216&set=pcb.2031835293506751&type=3&theater&ifg=1

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??