Jan 14, 2016, 11:53 PM

Радост необяснима 

  Poetry » Parody
726 0 2

                 

 

                                                          

                                         

 

                                                                    "Поезията трябва да е искрена и да се                                                                         лее като песен."

                                                                                                                                                                                                             Б Антимова

 

                                             Радост необяснима

                                                                          пародия

 

Имаш кола, имаш вила,

                                                        имаш талия красива.

                                                        Очи като бонбони!

                                                        Гърди за милиони!

                                                        Зиме ще ме топлиш...

                                                        Лете - утоляваш...

Страстни нощни вопли

                                                         ще ми подаряваш.

 

                                                         Искам те, любима,

                                                         радост необяснима!

 

                                                                                         2004 г.

© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??