Jun 20, 2012, 10:47 AM

Рай или ад 

  Poetry » Phylosophy
677 0 0

Не искам Ангел със сълзи да ме полива.
По-добре на Дявола огъня да взема.
Да усещам как топлината ме облива
и изгарящата болка да приема.

Дори да изгоря, ще е нещо по-различно.
Все някой друг ще може де се сгрее,
макар подгизнал от сълзи безлично,
живецът във него ще се влее.

Не ме интересува кое е това най-важно,
сам решавам кога и къде за мен е рая.
Да опиташ, което искаш, ли е страшно,
или да потискаш го до края.

Въпросът какво ще остане от мен изплува,
Рай или Ад - тялото на метри във земята.
А душата от мястото не се интересува -
със друго ще продължи делата.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??