Sep 2, 2006, 11:29 PM

Ражда се злоба в мен 

  Poetry
1060 1 1
Много неща се случиха за кратко време. Не можах да разбера кога бъркам и кога - не, на кого съм длъжна и кой отрови ми душата. Сега останах на осамотение. Имам време да премислям случилото се, но не искам да мисля за тогава. Познавам се. Малко, по малко ще започна да се обвинявам и ще пощадя злодеите. Този път ще прогоня добротата ще съм подла както тях, и ще си използвам времето за отмъщение.

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поработи над стиха!
    Силно послание носи темата заложена във стиха , но изпълнението е ...слабо!
Random works
: ??:??