Apr 23, 2008, 9:44 PM

Раждане 

  Poetry
650 0 11
 

                             Раждане

 

                             Щастие -

                             навсякъде около мен...

                             Не би било възможно без... теб...

                             Нямат значение разстоянията...

                             Посребряла нежност зачева очарование...

                             Прииждат милиони флуиди,

                             надиплят се акорди,

                             преминават през мен -

                             творят песен...

                             Звучи нашата любов...

                             Пием щастие...

                             Ражда се вечност...

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??