Jan 6, 2008, 2:21 PM

Рана 

  Poetry » Love
436 0 3

Рана дълбока

отвори в сърцето ми любовта.

Без твоето лице сега

не виждам светлина.

И пламъчето на мечтите

някъде затри се 

зад облаците от сълзите.

Любов моя,

боли ме от теб

боли ме без теб.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??