Feb 12, 2007, 2:39 PM

Равносметка 

  Poetry
668 0 5
Може би е време
да изтрия сълзите си!
С опакото на ръката... Твоята.
Сили как да намеря
да изпразня сърцето си...
От онази сладката... Болката. 

Може би е време
да измия очите си.
Със сълзи топли... Твоите.
Как не си ме намерил?!
А протягах ръцете си...
И бълнувах те... В нощите. 

Може би е време
да погледна до себе си
Там стои някой... Чака ме.
Да го спра ще успея ли
да изтрие сълзите си...
С опакото... На ръката ми.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??