Nov 16, 2006, 2:34 PM

Разбираме ли? 

  Poetry
660 0 12
Прицелени във очното безочие,
разбираме ли говора на смислите
с екзистенциалното си многоточие
на хиляди емоции, изчистени
във своята обърнатост към Аза
дълбоко преживян като интимно,
желано, нереално притежание,
и в болката на страстите сюблимни
ще можем ли искрата да открием
на истинската, чиста непреходност,
или покорни, плахо ще се свием
в унило изтерзана безизходност.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??