Dec 29, 2009, 11:32 AM

Разбрах 

  Poetry » Love
451 0 0

Разбрах едно - обичам те,
как се случи и аз не зная.
Разбрах едно - ти си моето момче
и с теб искам да съм до края.

Разбрах едно - жадувам те,
толкова силно и необуздано.
Разбрах едно - нежни са твоите ръце,
ти си моето богатство голямо.

Разбрах едно - ти си радост,
Ти си въздуха ми необходим.
Разбрах едно - ти си сладост,
ти си мъж неповторим.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??