Sep 20, 2016, 4:39 PM

Разцвет 

  Poetry » Phylosophy
272 0 0

Когато всички

*са единни, е разцвет

безброй години...

 

....................................................

 

(респективно- *сме и/ или *сте)

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??