Jul 27, 2008, 10:33 AM

Раздвоение 

  Poetry
654 0 11



Раздвоение

Ден обикновен -

скръстени ръце.

Поглед замъглен -

бързо тупкащо сърце.

Мисли полудели -

кротко тяло.

Чувства подивели -

всичко притъмняло.

Дълбока въздишка -

жест смирен.

Поглед в черна точка -

дълбоко потопен.

Душата спряла -

отдавна и преди.

Тялото, обаче

трябва да върви!

  

      2007 г.                                                      

© Ирина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??