Apr 9, 2008, 6:39 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
735 0 0

Просто замълчи

и не ме гледай с тъжни очи.

И без това не ми е лесно,

ти знаеш това чудесно.

Ако съществуваше начин друг,

повярвай ми, нямаше да съм тук.

Но искам да ти го кажа очи в очи,

всичко между нас приключи.

Не си виновен ти,

просто други са моите мечти.

Желая ти да си щастлив

във този свят красив!

 

© Десислава Никова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??