Dec 15, 2008, 8:19 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
863 1 1

Раздяла

 

Последен шепот - тишината раздира,

последен шепот - на устни недостижими.

Последна сълза от очите бавно се стича,

последна сълза подмамена от твоите думи.

 

Последни стъпки отекват в далечината,

последни стъпки от мен отиващи си.

Последен писък на сърце се чува,

последен писък - зовящ любовта ти.

 

За този шепот вечно ще се вслушвам,

за този шепот нежен и зловещ.

За таз сълза аз вечно ще тъгувам,

за таз сълза побягнала след теб.

 

За тези стъпки ще се взирам във прахта,

за тези стъпки в очакване дъх ще притая.

За този писък - тъй сърдечен те проклинам,

за този писък - не забравен ще си спомням.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • тажно...не тагувай спомняй си спомените са за това
Random works
: ??:??