Aug 18, 2010, 7:42 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
513 0 0

Раздялата така боли
Душата стене и мълчи.
Сълзи отронват се от лицето
и къса се сърцето.
Наполовина разделено,
тъжно е и сломено.
Една съдба в две сърца,
не остана и следа от любовта.
Душите, ако се обичат,
пътищата се пресичат...
 Но, попаднеш ли на кръстопът,
дълъг ще е твоят път.
 Път на въпроси и самота
и една разкаяна душа.
Думи неизказани
и мечти неизживени...
Кълнеш се в любов и вярност,
а накрая стигаш до крайност.
Една любов невъзможна,
една съдба сложна,
един живот, осеян с мъка,
една душа, изгубила своята красота

и една раздяла, помнеща се във вечността!

© Диляна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??