Nov 20, 2011, 12:03 PM

Раздялата 

  Poetry » Love
524 0 3

Ето, тръгваш си,

уби ме с думи и дела.

Отиваш си,

днес съм развалина.

Тръгна си завинаги от мен,

аз вече няма душа.

За мен няма нито нощ, нито ден

и ще съм вечно сама.

Разби моето малко сърце,

защо се получи така.

Щастието ти ми отне,

не трябваше да ти го позволя.

Раздяла настъпи днес,

ти дори не ме съжали.

Погуби моята любов и чест,

говорил си ми само лъжи.

Няма да те моля да се върнеш,

не искам да го правя аз.

Щом решил си да си тръгнеш,

значи всичко загинало е между нас.

Ти ще се върнеш тъжен и сломен,

но ще е късно, разбери.

За мен ще си само спомен,

който някога ме е ранил.

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Написано от душа.
  • Може и за добро да е!
  • Заслужава ли си толкова болка за един мъж мила?Та ти си толкова млада ще имаш в живота си възможността да обичаш и да те обичат,така ,както ти заслужаваш!Горе главата и по ведро!Поздрав!
Random works
: ??:??