Dec 1, 2012, 11:16 PM

Разговор между поети 

  Poetry » Humour
1147 0 6

Разговор между поети


– Хей, приятел!
Че издател
търсиш чух?
– Найдох... – Браво! –
... но издава
само “грух”.

© Тошко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??