Sep 23, 2018, 12:52 PM

Разговор с Любовта 

  Poetry » Love
246 0 0

 

Помолих да не ме напъхва
в разни групи, не харесвам
етикети и масовостта...
Чу ме - мило се усмихна,
явно, че не ме разбра...
За нея съм от тази част,
в която влизат други.
За мен - единствена е тя.
Любовта така се губи,
когато стане рутина...

© Красимир All rights reserved.

Венсеремос!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??