Dec 21, 2013, 7:45 PM

Разкажи ù 

  Poetry » Other
618 0 1

 

               Разкажи ù всичко

               и недей я лъга,

               ако те обича, ще прости,

               жената е и приятел, и съпруга,

               и вярва сляпо във всяка дума.

 

               Разкажи ù както на мене си разказвал

               за твоите краткотрайни любовни игри

               и как от работа си се измъквал тайно,

               някоя случайна живота ти да разнообрази.

 

               Разкажи ù като на приятел,

               че когато няма те за час,

               с непозната си се любил тайно

               и това наричаш просто гаф.

 

               Разкажи ù как

               от колежките ти намирах смс-и,

               а ти оправдаваше се,

               че е просто флирт.

               Оправдаваше се, 

                че нямаш никаква вина,

               че с теб флиртувала жена.

               

               Разкажи ù как мъжете трудно се променят,

                ако те обича, ще те разбере,

                успокой я, че чуждите не могат мястото ù да заемат,

                сподели ù,

                мъжете никога не се променят.

                

              

               

               

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??