В младите листа
зашумя топлият вятър.
И ми напомни за теб,
мъничка моя..
Приказно-светла магия.
Разказах му, че те обичам...
А той се засмя и обеща,
че няма да те открадне.
И ми донесе от твоята
неизказаност премълчана...
Събрала в едно обич и нежност.
Задуха игриво и силно.
Направи си дансинг
и затанцува с вестник прочетен.
После от скука повика дъжда.
Просто така... За компания.
Весел пролетен клоун,
който все се присмива
на облаците разплакани.
Безгрижен и романтичен
засрича с криволици
по прозорците ми
твоето мило - "обичам те!"
© Тасо All rights reserved.
зашумя топлият вятър.
И ми напомни за теб,
мъничка моя..
Приказно-светла магия.
Разказах му, че те обичам...
А той се засмя и обеща,
че няма да те открадне.
И ми донесе от твоята
неизказаност премълчана..."
Толкова нежност има в думите ти, толкова много нежност!