06.01.2008
Разкъсай дрехите, с един замах
И само твоя направи ме
Люби ме със стремеж, без страх
Със страстна сила поквари ме
Бъди страстен и нежен, и груб
Накарай ме да стена от екстаз
Дай ми всичката си страст накуп
Накарай ме страстна да бъда и аз
Разкъсай дрехите, с един замах
И целувай както никой път
Накарай ме да тръпна пак и пак...
Пали ти нежната ми женска плът
Разкъсай дрехите, с един замах
Люби ме както никой досега
Аз искам да съм с тебе в този грях
И да достигнем заедно върха на страстта
© Erato Eratova All rights reserved.
с обич, Мира.