Mar 14, 2006, 7:31 PM

РАЗЛИЧНИТЕ 

  Poetry
676 0 12
                    РАЗЛИЧНИТЕ

Ще спра да бьда непонятен,
ще престана да бьда чешит,
като много човеци искам стократно
да бьда контрастен,не сив!

Искам вече и аз да завиждам,
искам дори и да мразя,
на чувства такива не ща да се свиждам,
не искам чист да се пазя!

Искам и алчен много да бьда,
неприличен,пошьл,крадлив
и даже други без мяра да сьдя,
на любов да бьда свидлив!

Само тьй ще спрат да ме мачкат
и да сочат неприлично сьс прьст,
но не мога да сторя пьрвата крачка,
такьв сьм,ще нося тоз крьст...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??