Dec 12, 2008, 7:18 PM

Разлика 

  Poetry » Love
714 0 12
Затворих очите си,                 Отворих очите си,
бяха се вплели                         бяха залепнали
в паяжина от                               от твоите устни и
девствени изгреви                  горещите ти ръце
и опетнени длани.                  ги милваха в утрото.
Закопчах се,                            Разсъблякох се,       
бях мокра от                            бяха горещи очите ти
дъжда на очите ми,              от слънчевите лъчи,
този соленият,                         тези на утрото,
на който ти пируваш               с който ме будиш
и излязох да диря                  и потънах в море
живота си наново.                    от твоята любов.

© Тя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??