May 12, 2016, 4:02 PM

Размисли в студа 

  Poetry » Phylosophy
871 0 0

Когато навън пак е студено,
ела за пламък от мен,
дори да ти бъде сърцето сломено, 
откликвай с усмивка на новия ден!


Безброй несполуки ще срещнеш, аз зная
и не по-малко имам в торбата, 
повярвай със мене във тая омая, 
че един път сме тук на земята!

 

~Д. Консулова~

© Десислава Консулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??