Jan 5, 2008, 3:10 PM

Размисъл 

  Poetry » Love
543 0 2

    Ако се любим  с  двама, трима

     нежно, неуталожимо,

     любов ли е това?

     Или носим  нежността в сърцето...

     А къде е любовта?... 

   

  

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??