Apr 17, 2009, 12:37 PM

Разпетъчно 

  Poetry » Other
900 0 12

Господи, с Теб сме сами
и това е спасението.
За целия свят ме боли.
Защо плачеш точно за мене?!

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??