Apr 10, 2009, 10:32 PM

Разпит 

  Poetry » Love
544 0 0

Очите изумрудени изкачват

най-тръпнещите възвишения...

Във миглите ù диша знакът,

колко съвършен е...



А пръстите му  бавно се подписват

върху молба за доизгаряне.

Светът загубва своя смисъл

да e реален...



Притихнала, добра и бледа,

 

след разпита за чувствата,

 

във ириса на тъмното му гледане,

 

лежи пречистена...

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??