May 13, 2010, 12:10 PM

Разпятие 

  Poetry » Love
408 0 0

          РАЗПЯТИЕ

 

С мъртви криле прелиташ над мене,

със живи сълзи те оплаквам...

Ти беше птица, литна нагоре,

а аз безкрила останах отдолу.

Ти достигна до облаци сиви.

Защо се скитам по краища диви...

Щастие в небето пак дириш...

Гордостта ти прерасна в крилете...

Кварталната кръчма за теб е проклятие... 

 

... Ти ли направи от любовта ни разпятие?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??