„ Разтвориш ли ръцете за прегръдка, ти вече си удобен за разпятие.“ Добромир Тонев
Протегнати ръце - мечта за полет.
Прекършени криле.
Вярващи очи - чистота и порив.
Отровени с ненавист, безразличие.
Любящи устни - преданост и страст.
Наранена и замлъкнала душа.
Разтворени обятия, очаквана прегръдка.
Предадена...
Вървя към своето разпятие...
© Мария Венциславова All rights reserved.