Oct 13, 2009, 12:45 PM

Разреши да те обичам 

  Poetry » Love
803 0 1

РАЗРЕШИ ДА ТЕ ОБИЧАМ                          

 

 

Докосни ме,
като нежен бриз, окъпан в мечти.
Усмихни се като слънце
и като вятъра ще те целуна.

Прелъсти ме,
с погледа на ангел нежен,
без свян да те поискам
и да се изгубя в твоите очи.

Прегърни ме, макар и колебливо,
ще те разбера - дори без думи,
объркана - дори и във страха
ще плача заедно с теб.

Поискай ме, ще дойда и в съня ти.
С дъха си ще те галя,
в ръцете ти притихнала
да мога да заспя.

Приюти ме в твоя свят,
сега и винаги да бъда с теб.
Разреши да те обичам
и усмихнат целуни ме в твоя сън.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??