Jul 31, 2010, 1:18 AM

Разстояния 

  Poetry » Love
547 0 1

1. От твоето до моето сърце...

пътечката е като паяжина,

изминава се за въздишка време

и е постлана с глухарчев пух.

 

2. От моето до твоето сърце...

блести огромна, бърза магистрала,

илюзиите се разминават като лимузини,

разумът е регулировчик,

но правилата за движение

все се нарушават.

И тръгна ли към теб...

катастрофирам. 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??