Feb 25, 2008, 1:08 AM

Реалността на една любов 

  Poetry » Love
650 0 2
Реалността на една любов

Ти ме излъга,
аз усетих изневярата ти,
аз усетих всичко това в теб.
Усетих нотката на неискрени думи
и студенина,
разочароваш ме, боли ме и
сега пораждаш
не усмивка,  
а само тъжен поглед
в моите очи.
Интересът ти обаче е
минимален, а
егоизмът ти гениален,
оправдаваш с него
лицемерието, което
проявяваш ти към мен.
Поглеждам настрани,
прехапани устни
и  сведени надолу очи,
сърцето силно тупти,
не се хаби,
пак ще боли,
със сърце отдадено
аз стоя на пейка сама,
но ти така и не се спря,
илюзия или заблуда,
какво ми даде ти?

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • за трети и последен път: ЧУВСТВАТА СА СИ ЧУВСТВА, ПОЕЗИЯТА СИ Е ПОЗИЯ! АКО си намерят пресечна точка - супер (маркет)!!!
    Но при горното произведение са се поразминали!
    Сори, Нели, но нали сме в сайт откровения
  • Добре му се скара!
Random works
: ??:??