Feb 12, 2014, 8:40 PM

Регулировчик 

  Poetry » Humour
675 0 0

Регулировчик

 

Разпънат между "Раковски" и "Цар Освободител"
Палката му прехвърча като ято млади насекоми
дебел свирукащ млековар еретик на пантомимата
Паветата са жълти от всекидневния му срам

 

Жилетката му е отразила много "педераст"
Кумир на четката на бездомния художник 
завоювал спирт и вода от карикатурите 
Надраскани в сянката на руската църква

 

"С топ ще преминеш през мен"
Изхвърля в лицето на баща с очила и дете
Оголва тридесет кътника в смях от играта си на думи
докато брадата и вратът му се сливат в едно

 

Калпави фитили са нишките на кармата
Набрала му повече от пенсионери - спешна помощ
Наместо заслужена мумификация в "Пирогов"
неочаквано експлодира близък китайски ресторант 

 

© Божко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??