Jun 5, 2024, 11:02 AM

Реклама 

  Poetry » Other
103 0 0

 На телевизионния цветен екран

настават пак минути за реклама
и зрителят се чувства пак избран,
откъснат от житейската си драма.

 

Слънчев необятен морски плаж -
купонът тука никога не спира.
Девойки в бански, шеметен пейзаж,
приятелство и секс, и халба бира...

 

Вълшебна зима, ски курорт -
атлети с тигрова походка
и тук е времето за спорт,
а после за бутилка водка...

 

Див запад - сръчен каубой
кобили диви в строй подкара
и на екрана, миг постой,
запалва cи една цигара...

 

Така порокът ни се рекламира
мъже израстват бързо от хлапета.
с цигара, водка, или халба бира
герои стават сал на канапето.

.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??