Jan 11, 2012, 9:06 PM

Реквием 

  Poetry » Other
907 0 1

Уморих се да чувствам,
да бъда до тебе... 
Уморих се да бъда... изкусна.
Друг сън нека ме вземе.


Душа в куфар ще стегна,
ще бъда красива.
С вързани нозе ще побегна,
яростна и дива.
 
На бясна котка с очите,
с до кръв нокти забити,
на слънцето по лъчите
кожата ти ще запокитя.
 
Всеки спомен от теб
в огън да получи забрава.
Смешно-влюбен човек,
от тенекия направен.

© Фиона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??