Aug 5, 2013, 8:24 AM  

Реквиемно стихче 

  Poetry » Other
427 0 6

Една мушица малка

на плочка теракотна

стои на закачалка

във банята ми потна.

 

И докато се бръсна

със нея си говоря.

А лик един навъсен

и сънен е, не споря,

 

от криво огледало

а, ха – да се усмихне.

Мушичка дух предала

и... реквиемно стихче. 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??