Feb 20, 2010, 7:17 PM

Резонанс 

  Poetry
631 0 5



устните ти са мелодия

разтварям се винаги

в нея

а когато ме заключиш там

резонантното усещане

и вибратото

в небесата което понася

са толкова приятни

че забравям всичко

всичко

всичко

докато се разтопя

и притихна

в теб

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??