Jun 16, 2007, 11:29 AM

Римички в нощта или Среднощни простотии 

  Poetry
2521 0 2
 

Тачихме PlayBoy и XXl,

зализвахме косите си със гел,

мечтаехме за доберман и Mercedes,

пък днес - трабант и пекинез.


***


Когато пиеш кола с водка

и отглеждаш ти сиамска котка,

ще мечтаеш за голяма лодка,

а в интернет ще ходиш на разходка.


***


Ако искаш хубава жена,

приготви си пачката, човече.

Днес всяка има си цена -

любовта не съществува вече.

© Захаринчо Методиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??