Dec 16, 2009, 11:31 AM

Риск... 

  Poetry
519 0 14

Ще разроша косите ти,

риск,

и колана ти-страх

ще разкъсам.

Ще измия очите ти

с истина

и по стръмното

смело ще тръгнем.

 

И какво, че далеч

е върхът

и виното-младост

свършва...

Нямам мисли

да ми тежат.

Маркировка са

силните чувства...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??