Jan 30, 2011, 8:10 PM

Риторично 

  Poetry
581 0 10

РИТОРИЧНО

 

 

Залязвам ли?

Още обличам лятото

с пресипналия смях

на възбудени гларуси

и ятото

на чайките,

прокълнати от грях,

поспряло за миг

върху кактусите

на скръбната ми свобода,

родено да лети

от мечта на мечта.

 

Залязвам ли, или

изгрявам пак?

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??